category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Herfstseries, hiervoor blijf je deze herfst thuis!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Het lijkt er misschien nog niet op, maar toch is de herfst écht begonnen. Oftewel: knus op de bank series kijken als het buiten stormt. Met een kop warme chocolademelk en een warme deken kom jij de herfst wel door. Wij zetten vijf herfstseries voor je op een rij waar je dit seizoen voor thuisblijft. Sla de marshmallows in en steek de open haard maar aan!

Dansend de herfst door met Dance as One

Vanaf 27 oktober neemt SBS6 de zaterdag over met een gloednieuw dansprogramma. De talentenjacht Dance as One is een zoektocht naar het dansgezelschap dat het beste synchroon kan dansen. Precies dezelfde bewegingen dus, wat een kunst! Dansexpert Jan Kooiman is van de partij als een van de juryleden en Nicolette van Dam presenteert het programma. Dance as One belooft een van de meest indrukwekkende herfstseries te zijn dit seizoen. Vanaf 27 oktober kijk je iedere zaterdag om 20.00 uur op SBS6 naar Dance as One.

‘Je Zal Het Maar Zijn’ is terug

In de categorie herfstseries die over unieke verhalen gaan: Drie jaar lang presenteerde Sophie Hilbrand het spraakmakende programma Je Zal Het Maar Zijn, waarin zij unieke personen met een bijzonder levensverhaal een podium gaf. Na een stop van een paar jaar presenteert Geraldine Kemper een nieuwe seizoen van ‘JZHMZ’. En dat belooft weer veel avontuurlijke verhalen, bijzondere levenslessen en verhalen over leven buiten de gebaande paden. Je kijkt JZHMZ iedere dinsdag om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Must-see deze herfst: Extreme Roadtrip

Voor daredevils en snelheidsfanaten: in Extreme Roadtrip strijden twee teams tegen elkaar om de rally naar Dakar te winnen. Maar liefst 7000 kilometer moeten ze afleggen in een voertuig naar keuze. De originele Dakar-route dus! Victoria Koblenko zit er als deelnemer ook achter het stuur. Welk team gaat winnen? Deze spannende serie kijk je iedere week op zaterdag om 18.00 uur bij RTL 7.

Dollartekens met ‘Rijk!’

Rijk worden, wie wil dat nu niet? Jan Versteegh windt er geen doekjes om, hij wil het in ieder geval wel. Hij weet alleen nog niet zo goed hoe dat nou moet, dat rijk worden. In zijn programma Rijk! reist hij stad en land af om rijke personen aan de tand te voelen en erachter te komen hoe je die bankrekening laat exploderen. Volg zijn serie en misschien vind jij ook de sleutel tot de schatkist. Rijk! zie je iedere dinsdag om 21.35 uur bij BNNVARA op NPO 3.

De herfstserie voor de winnaars: Holland-België

In Holland-België gaan Nederlanders de strijd aan met de Belgen. Wie is er beter? Alle voordelen en verschillen komen aan bod. Zijn de Nederlanders echt zo direct? En Belgen echt zo soft? Wie mag zich straks de Koning van de Lage Landen noemen? Ruben Nicolai, kapitein van het Nederlandse schip, wordt iedere week bijgestaan door zijn zelfgekozen droomteam. Louis Talpe leidt het Belgische team. Kijk iedere zaterdag om 21.30 uur op RTL 4 wie de winnaar is!

Zin in extra spannende series? Deze maand is Investigation Discovery zender van de maand bij Online.nl. Ontdek welke series je kunt volgen!

Welke serie is jouw favoriet?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...