category label Sport Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl

Altijd en overal live voetbal met de FOX Sports GO App

Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl author NaomiDoor leestijd 2 minuten

Of je nu die voetbalwedstrijd thuis vanaf de bank of onderweg in de trein kijkt, als échte sportfanaat mis jij het liefst nooit een wedstrijd. Met de pakketten van Online.nl heb jij gegarandeerd altijd sport op tv. FOX Sports 1, 2 en 3 zitten namelijk al standaard in het basis tv-pakket. Kijk waar en wanneer je maar wilt via de FOX Sports GO App. Wij leggen je uit hoe het werkt.

FOX Sports GO bij Online.nl

Heerlijk een voetbalwedstrijd vanuit de tuin kijken of in Frankrijk met je buren op de camping alle tennistoernooien volgen. Met de FOX Sports GO App kijk je iedere sportwedstrijd waar en wanneer je maar wilt via je mobiel, tablet of laptop. Overal in de EU!

Heb je al het basis tv-pakket bij Online.nl, dan ontvang je standaard FOX Sports 1, 2 en 3 en toegang tot de FOX Sports GO App. Van de KNVB-beker wedstrijden tot basketbal en zelfs honkbaltoernooien: volg live alle verslagen en wedstrijden van je favoriete sportclubs. En wil je daarbij ook nog alle internationale wedstrijden kijken? Voeg dan FOX Sports International als extra zenderpakket toe. Hiermee krijg je in de app zelfs toegang tot alle competities van over heel de wereld. Als sportliefhebber ben je zo continu op de hoogte!

Hoe werkt de FOX Sports GO App?

De FOX Sports GO App is gratis te downloaden voor Android en iOS. Het enige wat je nodig hebt is een tv-abonnement, waar FOX Sports bij inbegrepen zit. Bij Online.nl zit je dus wel goed! Ontdek in een notendop wat je allemaal met de FOX Sports GO App kan.

Extra sportkanalen

Via de FOX Sports GO App heb je gratis toegang tot alle programma’s en wedstrijden die in jouw abonnement zitten. Ook ontvang je extra online kanalen. Die zijn handig als er bijvoorbeeld meerdere Eredivisiewedstrijden tegelijk plaatsvinden dan dat er tv-kanalen beschikbaar zijn. Ideaal, mocht je toch de wedstrijd van je favoriete club willen volgen.

Als eerst op de hoogte van samenvattingen

Bij FOX Sports GO staat de kijker centraal. Heb je een keer iets gemist? Dan ben je zo weer op de hoogte, want je bekijkt als eerste de samenvattingen van alle competities.

Notificaties bij Eredivisiegoals

Direct een melding krijgen als er een goal is gemaakt? Met de FOX Sports GO App ontvang je alle Eredivisiegoals binnen 5 minuten op je scherm. Je krijgt notificaties, bekijkt de wedstrijdfragmenten en wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws.

Pauzeren, terugspoelen of opnieuw kijken

Ben je net een competitie aan het volgen, maar staat je buurman ineens voor de deur? Dan zet je de wedstrijd gewoon op pauze. In de FOX Sports GO App kun je bijna iedere wedstrijd pauzeren of terugspoelen. En heb je toch je een wedstrijd niet kunnen kijken? Geen probleem! Kijk alle wedstrijden en programma’s tot wel 72 uur terug. Handig!

Zo gebruik je de FOX Sports GO App

Wil jij ook gebruik maken van de FOX Sports GO App? Volg dan de onderstaande stappen.

  •  Download de FOX Sports GO App in de App Store of Google Play Store
  • Ga naar “Log in”
  • Scrol naar beneden en klik op het Canal Digitaal logo. Kies in de lijst met providers dus NIET voor Online.nl!
  • Log in met dezelfde inloggegevens als voor de Canal Digitaal TV App en Mijn Online.nl

Veel plezier met kijken!