category label Sport Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Kijk live alle wedstrijden van Fortuna Sittard in de Eredivisie!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 3 minuten

Fortuna Sittard live alle Eredivisie wedstrijdnen FOX Sports Eredivisie met televisie van Online.nl

Ein-de-lijk is het moment daar: Fortuna Sittard keert dit seizoen na zestien jaar terug in de Eredivisie. Dankzij directe promotie uit de (vorig seizoen nog) Jupiler League. En het mooie is: als supporter kun je dit jaar echt elke wedstrijd van Fortuna Sittard live kijken met Interactieve TV bij Online.nl. De drie Eredivisie-zenders van FOX Sports zitten namelijk standaard in het basispakket en daarmee kun je live kijken naar alle Eredivisie-wedstrijden. En via de Interactieve TV App kun je ook via een live stream Fortuna Sittard kijken in de hele EU. Ideaal als je geen wedstrijd van Fortuna Sittard wil missen!

Programma wedstrijden Fortuna Sittard in Eredivisie 2018-2019

Ben jij als echte fan van plan alle 34 wedstrijden van Fortuna Sittard live te kijken? Hieronder zie je precies wanneer je club om hoe laat tegen wie speelt. Dit is het speelschema van alle wedstrijden van Fortuna Sittard in de Eredivisie in het seizoen 2018-2019.

Datum + Tijdstip Thuisploeg   Uitploeg
 11-8

20:45

 Excelsior  Fortuna Sittard
 18-8

20:45

 Fortuna Sittard  PSV
 24-8

20:00

ADO Den Haag  Fortuna Sittard
 1-9

20.45

 Fortuna Sittard  FC Utrecht
 16-9

14.30

NAC Breda  Fortuna Sittard
 22-9

18.30

 Fortuna Sittard  Willem II
 29-9

20.45

 Fortuna Sittard Ajax
 7-10

12.15

 FC Emmen  Fortuna Sittard
 21-10

16.45

 Fortuna Sittard  De Graafschap
 28-10

12.15

 Vitesse  Fortuna Sittard
 4-11

14.30

 Fortuna Sittard  PEC Zwolle
 10-11

20.45

 VVV Venlo  Fortuna Sittard
24-11

20.45

 Fortuna Sittard  Heracles Almelo
1-12

20.45

 SC Heerenveen  Fortuna Sittard
 7-12

20.00

 Fortuna Sittard  AZ
 16-12

16.45

 Feyenoord  Fortuna Sittard
 22-12

18.30

 Fortuna Sittard  FC Groningen

 

Live alle wedstrijden kijken van Fortuna Sittard!

Fortuna Sittard live alle Eredivisie wedstrijdnen FOX Sports Eredivisie met televisie van Online.nlDat belooft dus wat voor komend seizoen: een Fortuna Sittard waar zowel supporters als bedrijven massaal achter staan. Wil jij geen wedstrijd van jouw club in de Eredivisie missen? Snappen we! Dan is Interactieve TV bij Online.nl echt wat voor jou. Hiermee kun je alle Eredivisie-wedstrijden van dit seizoen live kijken, dus ook van Fortuna Sittard. Bij Online.nl zitten alle drie de Eredivisie-zenders van FOX Sports namelijk standaard in het basispakket. En ben je niet in de buurt van je tv? Dan kun je gewoon via een live stream Fortuna Sittard kijken met de Interactieve TV App. Ook op vakantie!

Samen Nao Veure: eindelijk weer Fortuna Sittard in de Eredivisie!

Maar liefst drie clubs promoveerden er afgelopen seizoen naar de Eredivisie. Op de promotie van Fortuna Sittard viel het minst af te dingen: de Limburgers promoveerden rechtstreeks. En keren dus na zestien jaar weer terug op het hoogste niveau. Sindsdien zitten ze in Sittard allesbehalve stil.

Meerdere versterkingen voor selectie Fortuna Sittard

Zo werd er in de vorm van Áron Dobos een Hongaars supertalent gehaald die in eigen land al wordt vergeleken met oud-PSV’er Balász Dzsudzsák. Ook Alexei Koselev komt naar Fortuna. De Moldavisch international tekende voor drie jaar en zal om de keeperspositie gaan strijden met Aykut Özer. Verder komt onder andere de getalenteerde Franse middenvelder Amadou Ciss over van FC Pau. Eerder haalde Fortuna Sittard vleugelaanvaller José Bandez en verdediger Rubén Ramírez al op huurbasis binnen. Kortom: meer dan genoeg versterkingen! En daarmee is Fortuna Sittard met de week meer klaar voor de aanstaande rentree in de Eredivisie.

Stormloop op seizoenskaarten Fortuna Sittard

Fortuna Sittard kijken in de Eredivisie alle wedstrijden live FOX Sport online.nlVanwege de promotie en de vele versterkingen kan de club rekenen op een boel steun uit de regio. En dat is mooi, want het vergroot alleen maar de kansen op lijfsbehoud. Direct na de promotie ontstond er een ware stormloop op seizoenskaarten. In vijf dagen verkocht de club al meer Fortuna Sittard seizoenskaarten dan in het hele jaar ervoor. En ook sponsors haken in. “Veel sponsoren zijn in het verleden, na jaren in de Jupiler League, afgehaakt”, vertelt commercieel manager Jiry Funke tegen 1Limburg. “Nu hebben we partijen die zich zelfs voor meerdere jaren aan ons hebben verbonden. Sponsoren zeggen: ‘we willen de club steunen, zelfs als het dit seizoen zwaar zou worden’. Zo kun je als club stappen maken.”