Feyenoord-Twente live kijken
Terug naar de blog

Feyenoord-Twente live kijken

11/09/2020 Sport

Ben je een echte voetbalfan en wil je Feyenoord Twente live kijken? Neem een Internet & TV abonnement bij Online.nl.

 

Feyenoord-Twente live kijken op je tv, tablet of mobiel

 

Het maakt niet uit of je een rasechte Rotterdammer of Tukker bent. Als rechtgeaarde voetballiefhebber kijk je uit naar die Eredivisie-wedstrijden tussen sterke en ambitieuze teams die je het meeste spektakel beloven. Een ontmoeting tussen Feyenoord en FC Twente, historisch een van de sterkste ploegen uit Noord- en Oost-Nederland, wil je niet missen. Op zondag 20 september reist Twente af naar de Kuip, waar de mannen van Dick Advocaat ze op staan te wachten voor een van de belangrijkste krakers van de eerste Eredivisie-maand. De sfeer in de Kuip zal anders zijn dan we gewend zijn. Vanwege de corona-maatregelen is slechts een beperkt aantal van de 47.500 zit- en staanplaatsen bezet en ook zal het zingen en juichen veel meer ingetogen gebeuren. Op het veld daarentegen mogen we rekenen op écht vuurwerk tussen twee teams die zich van hun beste kant willen laten zien. Wil je Feyenoord-Twente live kijken? Dan hoef je maar één ding te doen: een abonnement nemen op Internet & TV of Alles-in-1 (Internet, Bellen & TV) bij Online.nl. Naast de reguliere zenders zitten ook alle 3 de ESPN kanalen in je basispakket. Hiermee kun je elke Eredivisie-wedstrijd in hoge kwaliteit bekijken, zodat het voelt alsof je zelf in het stadion aanwezig bent. Online.nl geeft je nog meer voordelen. Misschien lukt het niet om zondag 20 september om 14.30 uur voor de buis te zitten. Via de handige Canal Digitaal TV App volg je elke minuut van de wedstrijd ook op je tablet of smartphone.

 

Feyenoord-Twente, al jaren een wedstrijd om naar uit te kijken

 

Iedereen die het Nederlandse topvoetbal een warm hart toedraagt, kent de indrukwekkende geschiedenis van Feyenoord. Deze historisch sterkste ploeg uit Rotterdam heeft een staat van dienst waar menig buitenlandse club U tegen mag zeggen. Als eerste Nederlandse ploeg wonnen ze de Europa Cup 1, de voorganger van de Champions League. Als eerste Nederlandse ploeg wonnen ze de Wereldbeker voor Clubs, door de zinderende wedstrijden tegen Estudiantes de la Plata. De gouden jaren van Rinus Israel, Willem van Hanegem en Coen Moulijn roepen bij vele Rotterdamse fans nog warme herinneringen op. Feyenoord, de club van het volk en bekend van het 'Hand in hand, kameraden', wist vijftien keer het landskampioenschap binnen te slepen en won dertien maal de KNVB-beker. Naast de historische winst in de finale om de Europacup I hebben de Rotterdammers ook tweemaal de UEFA Cup veroverd. De jaarlijkse strijd tegen aartsrivaal Ajax houdt vele voetballiefhebbers gekluisterd aan de buis. In het oosten van het land zijn de ogen al sinds 1965 gericht op FC Twente. Vanaf de oprichting speelden de Tukkers slechts twee seizoenen niet op het hoogste niveau. In het seizoen 2009-2010 werd Twente voor het eerst landskampioen. Dat dit geen toeval was, mag blijken uit de rest van de prestaties. Zevenmaal eindigde de ploeg uit Enschede op de derde plaats en viermaal op de tweede positie. In het voortijdig afgebroken Eredivisie-seizoen van 2019-2020 bezette Twente op het laatst de veertiende plek, terwijl Feyenoord beslag legde op de derde plek. In totaal hebben Feyenoord en Twente elkaar 105 keer in competitieverband getroffen. Statistisch gezien is Feyenoord de favoriet met 46,7% gewonnen duels. In het seizoen 1967-1968 boekten de Rotterdammers met 6-0 hun grootste thuisoverwinning. FC Twente wist in 1988-1989 met 6-1 de Feyenoorders naar huis te sturen. Wat het seizoen 2020-2021 zal brengen, dat mag je zelf met eigen ogen in zeer hoge resolutie zien. Alles wat je hoeft te doen is een abonnement op Internet & TV nemen bij Online.nl.

 

Wat verwacht je van Feyenoord-FC Twente op 20 september?

 

Op zondag 20 september vindt om 14.30 uur de aftrap plaats in de Kuip. We hebben al een voorproefje van deze topwedstrijd gekregen. Op zondag 16 augustus j.l. troffen beide clubs elkaar ook al in de Kuip voor een oefenduel. Laten we hopen dat deze wedstrijd geen indicatie is voor wat ons te wachten staat op 20 september. In een vrij bloedeloze match, die eindigde met een 0-0 gelijkspel, wist geen van beide ploegen echt te imponeren en creëerden ze bitter weinig scoringskansen. Zowel de ploeg van Dick Advocaat als die van Ron Jans weten dat ze zich van hun beste kant moeten laten zien. Het valt te verwachten dat Feyenoord zal profiteren van het thuisvoordeel, maar elke voetbalkenner weet dat je de Tukkers nooit moet onderschatten. Aanvallers Queensy Menig of de Braziliaan Danilo Pereiro da Silva hoeven maar één kans te krijgen en met hun individuele kwaliteiten kunnen de kaarten ineens anders geschud zijn. Aan Enschedese kant zullen de verdedigers zich bewust zijn van het gevaar dat Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis kunnen vormen. Eén ding is zeker. Willen beide clubs dit seizoen hoge ogen gooien, dan is genoegen nemen met een saaie 0-0 geen optie. Verwacht maar dat de aanstaande wedstrijd in de Kuip er eentje wordt waarover je weken na kunt praten. Heb je een abonnement op Internet & TV van Online.nl en word je tijdens de live wedstrijd gestoord? Geen enkel punt. Je pauzeert de wedstrijd gewoon en je kijkt verder als je telefoongesprek afgerond is.

 

Welke voordelen geniet ik bij Online.nl?

 

Je wilt Feyenoord - Twente live kijken en je verheugt je ook op de rest van het Eredivisie-seizoen? Abonneer je op Internet & TV of Alles-in-1 bij Online.nl. Bij elk pakket krijg je gratis toegang tot alle 3 de ESPN kanalen, zodat je geen enkele spannende live wedstrijd uit de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie hoeft te missen. Via onze praktische Canal Digitaal TV App bekijk je jouw wedstrijd ook onderweg en geniet je ook van de topwedstrijden uit de Bundesliga. Het mag duidelijk zijn; een abonnement op Online.nl levert je alleen maar voordelen op.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot