category label Sport Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Zo kijk je live elke Eredivisie-wedstrijd van FC Emmen!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 3 minuten

FC Emmen alle Eredivisie wedstrijden FOX Sports met televisie Online.nl12 augustus 2018. Als FC Emmen-supporter staat die datum ongetwijfeld al met rood omcirkeld in je agenda. Dan speelt Em’m immers zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie ooit. Wil ook jij dit seizoen geen wedstrijd van je club missen? Met televisie van Online.nl heb je standaard alle drie de Eredivisie-zenders van FOX Sports in het basispakket. Zo kun je alle Eredivisie-wedstrijden live kijken, ook via de app!

Programma wedstrijden FC Emmen in Eredivisie 2018-2019

Hieronder vind je het speelschema van alle wedstrijden van FC Emmen in de Eredivisie in het seizoen 2018-2019. En het mooie is: met Interactieve TV bij Online.nl kun je alle wedstrijden van FC Emmen live kijken. Kijk je liever via een live stream FC Emmen? Dat kan met de Interactieve TV App.

Datum + Tijdstip Thuisploeg   Uitploeg
 12-8

12.15

 ADO Den Haag  FC Emmen
 19-8

14.30

 FC Emmen  AZ
 25-8

18.30

 Ajax  FC Emmen
 31-8

20.00

 FC Emmen  De Graafschap
 16-9

14.30

 FC Utrecht  FC Emmen
 22-9

20.45

 FC Emmen  PEC Zwolle
30-9

12.15

 Heracles Almelo  FC Emmen
7-10

12.15

 FC Emmen  Fortuna Sittard
 20-10

18.30

 PSV  FC Emmen
 27-10

20.00

 FC Emmen  VVV Venlo
 4-11

12.15

 SC Heerenveen  FC Emmen
 10-11

18.30

 FC Emmen  NAC Breda
 25-11

12.15

 FC Emmen  Excelsior
 1-12

18.30

 Vitesse  FC Emmen
 9-12

14.30

 FC Emmen  Feyenoord
 16-12

14.30

 FC Groningen  FC Emmen
 23-12

16.45

 FC Emmen  Willem II

 

Live kijken naar alle wedstrijden van FC Emmen?

FC Emmen alle Eredivisie wedstrijden FOX Sports met televisie Online.nlAls echte FC Emmen-supporter wil je ongetwijfeld niets missen van de verrichtingen van het eerste seizoen van jouw club in de Eredivisie. Het wordt een bijzonder jaar voor de club en het mooie is dat je er helemaal niets van hoeft te missen. Met Interactieve TV bij Online.nl kun je namelijk alle wedstrijden uit de Eredivisie live kijken, dus ook van FC Emmen. Bij ons zitten alle drie de Eredivisie-zenders van FOX Sports namelijk standaard in het basispakket. Lekker compleet dus! En het mooie is: via de Interactieve TV App kun je via de live stream FC Emmen overal in Europa live zien spelen.

#hierkomikweg: FC Emmen op weg naar eerste wedstrijden in Eredivisie

De trots van Emmen verraste in mei vriend en vijand door via de nacompetitie de Eredivisie te bereiken. Na de bizarre ontknoping tegen NEC (we zullen het nooit vergeten: eerst 4-0 winnen, daarna 4-1 verliezen en dus door!), vervolgens het karwei professioneel afmaken tegen Sparta. En dus speelt de club uit de Vlinderstad nu Eredivisie. Daniel Lohues vatte het mooi samen: #hierkomikweg. FC Emmen-supporters omarmde met de promotie dit nummer, dat symbool werd voor de wereldstunt van hun club!

FC Emmen selectie voor Eredivisie krijgt vorm

Daarmee wist de club uit Drenthe dus wel het nieuws te halen. In de zomerstop ging Em’m zeker niet met vakantie. De FC Emmen selectie kan, net als elke andere club, voor de Eredivisie wel een impuls krijgen. En die krijgt het dan ook zeker. Zo speelt de uitstekende buitenspeler Luciano Slagveer (oud-FC Heerenveen) komend jaar op huurbasis voor de nieuwkomer.

Mede door de kwaliteitsimpulsen verwachten Emmenaren dat succescoach Dick Lukkien ook dit jaar weer een collectief smeedt. Goed nieuws: topscorer Cas Peters (vorig jaar goed voor een uitstekende zeventien ballen in het netje) is gebleven. Aan scorend vermogen levert FC Emmen dus niet in. Integendeel: wie weet komt er in de vorm van de superkrachtige Henk Veerman voorin zelfs nog een uitstekende versterking ook! Vormen Peters en Veerman in het debuutjaar van van de club uit Drenthe in de Eredivisie een koningskoppel? De selectie van FC Emmen is bijna rond en dit zou een kers op de taart zijn.

‘We gaan laten zien dat FC Emmen in de Eredivisie hoort’

FC Emmen Eredivisie 2018 2019 alle wedstrijden live op FOX Sports online.nlVind je het ook zo mooi om te zien? Na de promotie ging heel Emmen achter de club staan. Alle seizoenskaarten waren in no-time uitverkocht en de open dag was nog nooit zo drukbezocht. Het collectief dat de FC Emmen selectie én supporters vormen, leidt tot een boel optimisme. En terecht!

In de reportage van RTV Drenthe kunnen supporters niet wachten op de wedstrijden van FC Emmen in de Eredivisie. “We hebben er jarenlang voor geknokt. Nu zijn we er en nu zullen we laten zien dat we in de Eredivisie horen”, vertelt een fan. Een ander: “We kunnen makkelijk meedoen om de plaatsen dertien of veertien.” En waarom ook niet? Als FC Emmen opnieuw als een collectief speelt waar de spelers voor elkaar door het vuur gaan, kan er in De Oude Meerdijk opnieuw iets heel moois gaan plaatsvinden.