category label Wist je dat... Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Een favoriete zenderlijst instellen? Zo doe je dat!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author NaomiDoor leestijd 2 minuten

Of je nu een sportfanaat bent of het liefst deze herfst heerlijk wegzwijmelt bij een romantische komedie. Natuurlijk wil jij niets van je lievelingszenders op televisie missen. Een overzichtelijke lijst van al deze zenders kan daarom handig zijn. Ontdek hier hoe je op je televisie een favoriete zenderlijst instelt.

Hoe werkt een favoriete zenderlijst?

Altijd in een overzichtelijke lijst alle leuke zenders bij elkaar hebben? Het kan met een favoriete zenderlijst. Heb je Interactieve TV bij Online.nl, dan kun je deze lijst handmatig instellen. Je beslist zelf welke zenders je aan de lijst toevoegt. Dit kunnen zenders uit het Entertainment HD-pakket zijn, Film1 of Ziggo Sport Select, maar ook gewoon NPO 1 of RTL 4. Alle zenders uit jouw pakket kan je gewoon toevoegen.

Met een favorietenlijst hoef je voortaan niet meer eindeloos te zappen. Je klikt tijdens het tv-kijken gewoon op de gele knop van je afstandsbediening en ziet direct al de zenders die je het liefste kijkt onder elkaar.

Hoe stel je een favoriete zenderlijst in?

Het instellen van een favoriete zenderlijst is heel makkelijk en duurt maar een paar minuten. Volg de stappen hieronder om je eigen lijst samen te stellen

– Druk op je afstandsbediening op de Menu-knop en selecteer Mijn Account.
– Kies hier de optie Favoriet, klik daarna op Nieuwe Favorietenlijst en druk op OK. Er verschijnt nu een toetsenbord in beeld, waarmee jij je favorietenlijst een naam kan geven.
– Druk op Opslaan en daarna op OK om naar je nieuwe lijst te gaan. Door een zender te selecteren en op OK te drukken, kan je een zender favoriet maken. Er komt dan een hartje achter de zender te staan.
– Heb je al je favoriete zenders een hartje gegeven? Dan druk je op de groene knop van je afstandsbediening.
– Selecteer nu de lijst opnieuw, ga naar een zender en druk op OK om de volgorde van de lijst aan te passen. Er verschijnen nu twee pijltjes naast de zender. Druk omhoog of omlaag om de volgorde te wijzigen en bevestig deze door opnieuw op OK te drukken.
– Heb je de juiste volgorde bepaalt? Dan druk je op de groene knop van je afstandsbediening.
– Druk als laatste op Exit om weer terug te gaan naar live tv. Door nu op de gele knop van je afstandsbediening te drukken, verschijnt je favorietenlijst in beeld. Kijken maar!

Vraag het de klantenservice!

Heb je nog vragen over het aanmaken van een favorietenlijst? Of lukt het niet helemaal? De klantenservice van Online.nl staat elke werkdag én zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur voor je klaar. Onze medewerkers zijn getraind om je te ondersteunen bij al jouw vragen.

Je kunt de klantenservice bereiken via live chat, social media of telefonisch via 088 0038500.