category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Klaar voor de start: Eurosport 2 is zender van de maand januari!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author LianneDoor leestijd 2 minuten

Sportliefhebbers weten het al: bij Online.nl ben je aan het goede adres als je houdt van sport op tv. Zo zitten de zenders FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 standaard in het basispakket. Wil je nóg meer sport op tv? Dan is het Entertainment HD-pakket iets voor jou. Iedere maand geven we een voorproefje van dit pakket en in januari is Eurosport 2 aan de beurt. Deze maand is die zender gratis te ontvangen op kanaal 16. Maak je klaar voor veel (winterse) sporten op tv!

Eurosport 2: kijktips voor januari

Ook deze maand volg je de spannendste sportwedstrijden op Eurosport 2. Van tennis, darts en snooker tot de echte winterse sporten. Rodelen, kunstrijden, skiën, noem maar op!

Tennis

Voor tennisliefhebbers staat januari in het teken van de Australian Open! Volg de allergrootste tennishelden van de wereld (lees: Roger Federer en onze ‘eigen’ Kiki Bertens) live vanaf de kwalificaties, tot aan de finale bij Eurosport 2. Ook de Australische Hopman Cup zie je natuurlijk op deze zender. Fijn hè, dat er ’s winters gewoon zomerse sporten zijn aan de andere kant van de wereld!

Rodelen

Van het zonnige Australië naar het besneeuwde Köningssee in Duitsland. Want daar gaan we het beleven met de rodelaars zoals Oostenrijker Wolfgang Kindle en Duitser Natalie Geisenberger. Deze gouden medaillewinnaars strijden ook dit jaar weer om de wereldtitel. Spannend!

Darts

Darten, wat een sport! In januari geniet je maar liefst acht dagen lang van het BDO World Darts Championship. Deze prestigieuze kampioenschappen vinden plaats in de Lakeside Country Club. Komt er een heuse opvolger voor onze Barney? Je ziet het in januari op Eurosport 2.

Snooker

Nog zo’n bijzondere sport: snooker! Een gezellige binnensport die je zelf in de kroeg beoefent met een biertje erbij. Maar het Masters in Londen? Dat is een groots toernooi waarbij wordt gestreden om de titel ‘beste snookerspeler’. Elke dag zie je op Eurosport 2 een nieuwe snookerwedstrijd.

Kunstrijden

Kunststrijden is schaatsen als ware kunst. En in januari zit je als schaatsliefhebber helemaal goed, want het EK Kunstrijden gaat dan van start in Minsk! De beste kunstrijders strijden hier om de Europese titel. Spanjaard Javier Fernández heeft al een aantal Europese titels op zijn naam staan. Gaat het hem lukken deze te behouden dit jaar? Schakel in op Eurosport 2 en mis niets van deze kampioenschappen.

Wintersport

Zin om lekker warm, languit op de bank te kijken naar langlaufen, noordse combinatie en alpineskiën? Laat je tv dan deze maand op kanaal 16 staan. Op Eurosport 2 zie je de bekerwedstrijden van deze wintersporten allemaal. Hoe hoog staat de schans dit jaar? Je ziet het in januari op Eurosport 2.

Ook na januari Eurosport 2 kijken?

Kun jij geen genoeg krijgen van sport kijken op Eurosport 2? Dan is het Entertainment HD-pakket iets voor jou. Via dit pakket ontvang je Eurosport 2 en nog veel meer zenders. Met Interactieve TV bij Online.nl kun je ook gratis de Interactieve TV App gebruiken. Met deze app kijk je tv via de app, handig!