Ontdek het Entertainment HD-pakket van Online.nl
Terug naar de blog

Ontdek het Entertainment HD-pakket van Online.nl

16/02/2018 Interactieve TV

Met interactieve tv van Online.nl gaat er een wereld aan series, documentaires en films voor je open. Met het Entertainment HD-pakket van Online.nl haal jij het maximale uit de televisie. Het Entertainment HD-pakket heeft meer dan 100 zenders om uit te kiezen. Sinds kort is het Entertainment HD-pakket van Online.nl uitgebreid met een nieuw familielid. De jongste telg van de Entertainment-familie is de avontuurlijke zender Travelxp HD. Hierop zie je tal van series en documentaires over verre landen en bijzondere bestemmingen. Dé zender voor de avonturier!

Nieuw in het Entertainment HD-pakket: Travelxp HD!

Wie graag op reis gaat, weet dat de voorpret even leuk is als de reis zelf. Met de zender Travelxp HD doe jij gegarandeerd inspiratie op voor je volgende avontuur. De van oorsprong Indiase zender wil kijkers inspireren met bijzondere bestemmingen en verre reizen. Dit doen ze met zelfgeproduceerde, inspirerende series in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Travelxp HD kijktips

Wil je inspiratie opdoen voor je volgende reis? Deze programma’s van Travelxp HD zijn dan zeker de moeite waard!

Xplore

In de Xplore-serie wordt steeds een ander land in het zonnetje gezet. Van Bulgarije in Europa tot de woestenij in Australië. Xplore weet in elke aflevering het mooiste van elk land te laten zien, zodat je precies weet wat je niet mag missen als je hiernaartoe op vakantie gaat!

City Breaks

In City Breaks ontdek je de grootste, mooiste en meest bijzondere steden ter wereld. Van het sprookjesachtige Praag tot het moderne Dubai. Maak kennis met de leukste wijken van een stad en ontdek niet te missen trekpleisters. Als je binnenkort een citytrip gaat maken is dit programma perfect om inspiratie op te doen.

Off The Grid

Verken het onbekende: dat is Off The Grid. In deze serie ontdek je de uithoeken van de wereld en zie je hoe de lokale bevolking leeft. Off The Grid laat authentieke en unieke verhalen zien waarbij verschillende culturen centraal staan.

Backpack

Ga de wijde wereld in met alleen een rugzak op je rug. In Backpack passeren de beste backpack avonturen de revue. Sta jij al te trappelen om weer op reis te gaan?

Kies uit meer dan 100 zenders

Niet alleen Travelxp HD maakt interactieve tv van Online.nl bijzonder. Bij Online.nl kun je kiezen uit het Basis HD-pakket en het Entertainment Hd-pakket welke je verder kunt personaliseren met premium zenderpakketten voor nog meer kijkplezier! Met als bonus ESPN 1, 2 en 3 standaard in je basis tv-pakket. Zo mis je nooit meer iets van de beste voetbalwedstrijden en zie je altijd het mooiste van tv terug.

Block: Voorproefje van Entertainment HD

De zender van de maand van Online.nl is elke maand weer een andere zender uit het Entertainment HD-pakket. De zender van de maand zie je op kanaal 16. Met het Entertainment HD-pakket is er altijd iets op tv! Meer dan 100 zenders zijn verzameld in dit pakket en er zit voor iedereen wel wat tussen. Wat zijn de verschillen tussen het Basis HD Plus-pakket en het Entertainment HD-pakket?

Basis HD Plus-pakket

 • 72 zenders waarvan 24 in HD
 • Gratis alle 3 de ESPN kanalen met Eredivisie-voetbal
 • Alle interactieve tv functies: Begin Gemist, TV gemist, 100 uur opnemen
 • 30 digitale radiozenders

Entertainment HD-pakket

 • Inhoud en alle mogelijkheden van het Basis HD-pakket
 • + 33 extra zenders waaronder de nieuwe Travelxp HD zender!

Haal het maximale uit je abonnement

Wil jij ook genieten van Travelxp HD of van een van de andere zenders uit het Entertainment HD-pakket? Bij het afsluiten van je Online.nl pakket kun je kiezen voor dit uitgebreide zenderpakket. Heb je al een abonnement bij Online.nl? Je kunt gemakkelijk jouw Internet en TV of Alles-in-1 pakket uitbreiden met het Entertainment HD-pakket via Mijn Online.nl.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot