Completer tv-aanbod: Disney Channel en Disney Junior!
Terug naar de blog

Completer tv-aanbod: Disney Channel en Disney Junior!

21/05/2018 Kijktips

Het zenderaanbod van Interactieve TV bij Online.nl is voor kinderen nóg completer geworden. Disney Channel en Disney Junior zijn nu namelijk bij ons te bekijken. En het leuke is: de zenders zijn ook te zien via de Canal Digitaal TV App. Ideaal voor de kids om voor het slapen gaan nog wat leuks te kijken! Online.nl is de afgelopen tijd extra compleet geworden. Zo kan je sinds kort films kijken op filmhuiszender Film Europe en kun je gratis onbeperkt on-demand films kijken via Online.nl Films. Met het toevoegen van de Disney-zenders zijn er twee echte premium kanalen onderdeel van het zenderaanbod geworden. Ook is het zenderaanbod extra gevarieerd, want kinderen kunnen uit lekker veel leuke zenders kiezen. Bovendien zijn er zowel op Disney Channel als Disney Junior de komende tijd ontzettend veel leuke programma’s te zien.

Even kennismaken met Disney Channel

Maar laten we eerst even kennismaken. Te beginnen met Disney Channel: vriendschap, muziek en plezier: dat is wat de kleine vindt op Disney Channel. Hier zijn elke dag de leukste, grappigste en nieuwste series te zien. Natuurlijk met de bekende Disney-kwaliteit, dus kijkplezier is gegarandeerd! Disney Channel zit in het Basis HD-pakket en is te vinden op kanaal 19.

Maximaal kijken met deze twee leuke Disney Channel-programma’s

Een compleet aanbod, dat is wat je kind kan verwachten op Disney Channel. Wat te denken van Ducktales? Hierin gaat oom Dagobert op avontuur met Kwik, Kwek en Kwak. Een leuke kijktip is de film K.C. Undercover. Hierin gaat het meisje K.C. undercover in een gevaarlijke bende, waaruit ze gered moet worden. Dat is een taakje voor mede-geheim agenten Ernie en Marisa. Komt dat wel goed? Je ziet het vanaf maandag 4 juni om 16.25 uur.

Even kennismaken met Disney Junior

Disney Junior is de zender waar je kinderen van tussen de twee en zeven jaar gerust naar kunt laten kijken. Het is een magische plek met karakters waar je kind van houdt, met de kwaliteit waar Disney om bekendstaat. Disney Junior zit in het Entertainment HD-pakket en is te vinden op kanaal 58.

Maximaal kijken met deze twee leuke Disney Junior-programma’s

Genoeg leuks dus voor je kind op Disney Junior. Zo zie je elke schooldag om 17.30 uur een nieuwe aflevering van Vampirina. Dit gaat over het meisje Vampirina, die de vleerkoorts blijkt te hebben. Ze verandert daardoor in een echte vleermuis… oh jee: wat nu? Een toverdrankje zoeken die haar daar vanaf helpt natuurlijk! Loopt dit goed af? Vanaf 23 juni is er ook een nieuw programma te zien op Disney Junior: Zou! Dit kleine zebraatje beleeft elk weekend om 13.15 uur nieuwe avonturen met zijn opa, Elsie en Zena.

Extra veel mogelijkheden met Disney Channel en Disney Junior

De twee Disney-zenders zijn nu dus onderdeel van het Interactieve TV-aanbod bij Online.nl. Hiermee heb je extra veel kijkmogelijkheden. Zo kunnen je kinderen de programma’s ook via de app kijken. En hebben ze het beginnetje gemist? Met Begin Gemist laten ze de aflevering gewoon opnieuw beginnen. Fijn toch?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot