Deze maand op Film1 bij Online.nl
Terug naar de blog

Deze maand op Film1

01/11/2023 Kijktips

Film1 zit iedere maand weer boordevol films. Film1 zit standaard in je tv-pakket bij Online.nl. Bekijk hier onze favorieten die in november worden uitgezonden. Altijd een goede film!

 

Het schema voor november:

Zwanger & Co: 4/11 om 20:30 uur
Drijfzand: 5/11 om 23:00 uur
Licorice Pizza: 11/11 om 20:30 uur
The Lair: 17/11 om 20:30 uur
Ride the Eagle: 18/11 om 20:30 uur
Worst Person In The World: 19/11 om 20:30 uur
Sundown: 25/11 om 20:30 uur
Illusions Perdues: 26/11 om 20:30 uur

Zwanger & Co

Een romcom van regisseur Johan Nijenhuis met bekende acteurs als Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Thom Hoffmann en Maaike Martens (De Luizenmoeder). Van Lexmond speelt de hoofdrol als de alleenstaande verloskundige Merel die haar biologische klok voelt tikken, terwijl de rest van haar familie druk bezig is met kinderen krijgen.


Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.


Licorice Pizza

Regisseur Paul Thomas Anderson (Magnolia, There Will Be Blood) keert terug naar zijn Boogie Nights-roots met deze meesterlijke coming of age-komedie over de tiener Gary en de tien jaar oudere Alana die in de zomer van 1973 verliefd worden. Het is het begin van een merkwaardige en grillige verhouding tussen de ambitieuze tiener en de richtingloze jongedame, die samen op een wild avontuur gaan in de San Fernando Valley.


Worst Person in the World

Velen die de dertig naderen hebben existentiële vragen en ervaren stress en twijfel. De Noorse regisseur Joachim Trier maakte een geestig en energiek portret over het dertigersdilemma van een vrouw die met haar carrière en haar liefdesleven worstelt. 

Wanneer Julie 30 wordt, heeft ze het gevoel dat haar leven stilstaat. Haar vrienden krijgen kinderen en zijn gelukkig en haar relatie met de oudere, succesvolle striptekenaar Aksel is stabiel. Toch vraagt Julie zich af of dit alles is wat het leven te bieden heeft. Als ze de jongere en knappe Eivind ontmoet, gooit Julie het over een andere boeg in de hoop antwoorden te vinden over de liefde, haar carrière en het leven.


Sundown

Onder de regie van de Mexicaanse Michel Franco ontvouwt zich een mysterieus en choquerend drama met Tim Roth en Charlotte Gainsbourg, waarbij niets is wat het lijkt. Het verhaal neemt bizarre wendingen wanneer een rijke Brit weigert zijn vakantie in Mexico af te breken ondanks een sterfgeval in de familie.

Neil Bennett (Tim Roth), een vermogende Brit, viert met familieleden een zorgeloze vakantie in een luxe resort in het Mexicaanse Acapulco. Een telefoontje verstoort de zonnige idylle. Er is een sterfgeval in de familie en het gezelschap moet onmiddellijk terugkeren naar Londen. Maar in plaats van zijn familie te vergezellen neemt Neil zijn intrek in een budgethotel, drinkt hij bier op het strand, ontmoet hij een plaatselijke schone en verzint hij redenen om zijn terugkeer naar huis uit te stellen. Wat is Neil van plan?

 

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot