category label Sport Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Mis dit seizoen geen Eredivisie-wedstrijd van De Graafschap!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 3 minuten

De Graafschap Eredivisie programma 2018 2019 FOX Sports alle wedstrijden live stream Online.nlDe superboeren zijn terug. En hoe! Na een serie aan zinderende play-offs keert De Graafschap terug waar het hoort: de Eredivisie. Die-hard fan die je bent wil natuurlijk alle wedstrijden van De Graafschap in de Eredivisie zien. Goed nieuws: met Interactieve TV bij Online.nl heb je standaard alle drie de Eredivisie-zenders van FOX Sports. Zo kijk je dus live naar alle wedstrijden uit de Eredivisie!

Speelschema wedstrijden De Graafschap Eredivisie 2018-2019

Pak je agenda er maar bij: hieronder zie je het speelschema van alle wedstrijden van De Graafschap in de Eredivisie in het seizoen 2018-2019. Inclusief datum en aanvang van de wedstrijden.

Datum + tijdstip Thuisploeg   Uitploeg
12-8
14:30
 De Graafschap  Feyenoord
18-8
18:30
 NAC Breda  De Graafschap
25-8
18:30
De Graafschap  FC Groningen
31-8
20:00
FC Emmen  De Graafschap
15-9
18:30
 De Graafschap  VVV Venlo
21-9
20:00
 Heracles Almelo  De Graafschap
30-9
14:30
 De Graafschap  Willem II
6-10
20:45
 De Graafschap  SC Heerenveen
21-10
16:45
 Fortuna Sittard  De Graafschap
27-10
19:45
 De Graafschap  Excelsior
3-11
20:45
 AZ  De Graafschap
10-11
19:45
 De Graafschap  PSV
25-11
14:30
 FC Utrecht  De Graafschap
1-12
19:45
 De Graafschap  PEC Zwolle
8-12
20:45
 ADO Den Haag  De Graafschap
16-12
14:30
 Ajax  De Graafschap
23-12
14:30
 De Graafschap  Vitesse

 

De Graafschap Eredivisie programma 2018 2019 FOX Sports alle wedstrijden live stream Online.nlLive alle wedstrijden kijken van De Graafschap

Ben je als superboer ook zo trots dat De Graafschap weer terug is in De Eredivisie? We snappen dat je dit seizoen geen wedstrijd wil missen van jouw club. Daarom is Interactieve TV bij Online.nl voor jou een échte aanrader. Hier zitten namelijk alle drie de Eredivisie-zenders van FOX Sports in het basispakket. Daarmee kun je alle wedstrijden uit de Eredivisie live kijken, dus ook van de superboeren. En ben je tijdens een wedstrijd op vakantie? Via de Interactieve TV App kun je in de hele EU via een live stream De Graafschap kijken!

De Graafschap in de Eredivisie: terug waar het hoort

Trainer Henk de Jong heeft het opnieuw geflikt. Nadat ‘ie in 2013 Cambuur Leeuwarden naar de Eredivisie loodste, doet hij dat nu met De Graafschap. En daarmee zijn de superboeren weer terug op de plek waar ze thuishoren: de Eredivisie! Het gevolg? Een stormloop op seizoenskaarten voor De Vijverberg, het stadion waar sfeer en spektakel altijd een garantie lijkt. Komend seizoen ook, daar bestaat geen twijfel over!

Selectie De Graafschap steeds meer klaar voor de Eredivisie

In de aanloop naar de rentree in de Eredivisie krijgt de selectie van De Graafschap steeds meer vorm. Zo komt er in de vorm van Ted van de Pavert achterin een goede versterking. De verdediger komt transfervrij over van PEC Zwolle en keert daarmee terug op het oude nest. Hij doorliep namelijk de jeugdopleiding in Doetinchem. Ook Hidde Jurjus komt terug: de keeper wordt voor een jaar gehuurd van PSV. Slimme zet!

Een andere mooie vangst is Mohamed Hamdaoui. Vorig jaar was deze buitenspeler bij Telstar een van de grote smaakmakers. En hij wil niets liever dan ook De Vijverberg in vervoering brengen. Hamdaoui barst in ieder geval van het zelfvertrouwen. “Ik wil belangrijk zijn, dat is het belangrijkste”, vertelde hij tegen Omroep Gelderland. “Maar ik moet eerst een basisplaats afdwingen. Publiekslieveling? Dat zou mooi zijn, maar het gaat er om dat ik voor het elftal belangrijk word.”

Eredivisie in De Vijverberg: ‘we willen iets teweeg brengen met De Graafschap’

De Graafschap Eredivisie 2018 2019 alle wedstrijden live op FOX Sports online.nlDe Vijverberg. Het thuis van De Graafschap. Eén van de mooiste stadions van Nederland: daar zijn vriend en vijand het over eens. Waar de sfeer bovendien altijd goed is. Een cocktail die resulteert in spectaculair voetbal. Wat trainer Henk de Jong betreft zal dat het komende Eredivisie-seizoen niet anders zijn. Het doel is niet alleen handhaving, hij wil ook de loyale fans op De Vijverberg en kijkers thuis vermaken.

“Het doel is om zolang mogelijk in de Eredivisie te voetballen”, vertelt hij aan De Gelderlander. “In uitduels gaat het echt alleen om de punten, thuis willen we ook het publiek vermaken. In mijn hoofd ben ik er dag en nacht mee bezig. Al weken. Ik wil het goed doen, alles eruit halen. Wanneer ik tevreden ben? Eigenlijk nooit, maar ik zou heel blij zijn als we straks kunnen zeggen dat het avontuur in de Eredivisie met een jaar wordt verlengd. We willen iets teweeg brengen met De Graafschap.”