category label Interactieve TV Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Geen last van Blue Monday met deze feelgood series en films

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author WietekeDoor leestijd 2 minuten

Het is vandaag Blue Monday, dat is volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar. Een dag waar je dus eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Daar brengen we verandering in, want met deze tv-programma’s en films versla jij de Blue Monday blues!

Hardop lachen met deze programma’s

Lachen is het beste medicijn, toch? Vergeet grijze wolken en winterse kou met deze hilarische tv-programma’s.

Mr. Bean

Begin de avond goed met de avonturen van Mr. Bean! Op RTL 7 zie je vanaf 17.00 uur twee afleveringen van Mr. Bean achter elkaar. Hij werkt zich weer in de nesten zoals alleen Mr. Bean dat kan: dit keer raakt hij zijn broek kwijt in een wasserette…

The Big Bang Theory

It all started with a Big Bang! Na Mr. Bean kun je doorzappen naar Veronica voor twee afleveringen The Big Bang Theory. De intelligente vriendengroep van Sheldon en Leonard heeft  wat moeite om in de maatschappij te passen. Hoewel ze ontzettend slim zijn, levert dit ook af en toe blokkades op. Met hun nieuwe buurvrouw Penny komt daar verandering in.

Bob’s Burgers

Comedy Central is de zender bij uitstek om even te ontspannen en je lachspieren te trainen. Om 21.05 uur kun je genieten van twee afleveringen van Bob’s Burgers. In deze animatieserie kijken we mee met Bob, de eigenaar en chef van een burgerrestaurant en het hoofd van zijn gezin. De serie zit vol film- en popreferenties en scherpe grappen. Gegarandeerd een lach op je gezicht!

Little Britain

Sluit je dag om 23.00 uur af met de hilarische sketches van de show Little Britain op NPO 3. Een beetje flauw en de makers zoeken zeker de randjes op. Als je Britse humor wel kan waarderen, stromen de tranen zeker over je wangen. Van het lachen natuurlijk!

Deze films verslaan Blue Monday

Wil je Blue Monday liever afsluiten met een leuke film? Met deze drie films ga je gegarandeerd vrolijk naar bed.

Huisdiergeheimen

Op de zender Film1 Première, uit één van onze premium zenderpakketten, zie je maandag om 17.30 uur de film Huisdiergeheimen. In deze snoezige animatiefilm zie je wat je huisdier allemaal uitspookt als jij van huis bent. Hondje Max is wat minder gecharmeerd wanneer zijn baasje thuiskomt met een nieuwe huisgenoot, een grote hond genaamd Duke.

Sing Song

In de Video On Demand-videotheek van Online.nl vind je heel wat films terug. In allerlei genres, van spannende drama films tot geniale komedie. De Nederlandse film Sing Song is een echte feelgood film. Wanneer Jasmine haar droom om zangeres te worden werkelijk wil laten worden besluit ze mee te doen aan een zangwedstrijd in Suriname. Weet ze haar droom te verwezenlijken?

Logan Lucky

Nadat Charlie zijn baan verliest komt hij met het briljante idee om een overval te plegen tijdens een grote NASCAR-race. Samen met zijn broer Clyde en zus Mellie plant hij de roof. Het enige probleem is dat ze een kluiskraker nodig hebben die op dit moment in de gevangenis zit…

Meer films uit de Video On Demand-videotheek

Heb je genoten van de film Sing Song of Logan Lucky? Dan wil je vast meer ontdekken! Bij Televisie van Online.nl heb je altijd toegang tot de Video On Demand-videotheek met de leukste, spannendste en mooiste films om te huren. Ontdek wat er in januari allemaal nog meer op het programma staat in deze blog: Januari films bij Online.nl.