category label Interactieve TV Online.nl Blog - Handige Internet en TV tips

Zo haal je het maximale uit Interactieve TV!

Online.nl Blog - Handige Internet en TV tips author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Je herkent het misschien wel: zit je middenin die te gekke film, moet je toch écht even naar de wc. Of je bent onderweg naar huis en hebt wat vertraging met het openbaar vervoer waardoor je het begin van je favoriete show mist. Wist je dat je dan helemaal niet hoeft te stressen? Met al onze Interactieve TV-opties zet je de tv-gids en uitzendingen naar je hand!

Wat is Interactieve TV?

Interactieve TV geeft je de controle over een uitzending en de tv-gids. Je kunt er programma’s mee pauzeren, opnieuw starten en op een later moment terugkijken. Alle interactieve mogelijkheden zitten bij Online.nl standaard in het basis tv-pakket. De opties zijn ook beschikbaar via de Interactieve TV App, dus je kunt je favoriete serie kijken waar, wanneer en hoe jij maar wilt!

Alle Interactieve TV-opties van Online.nl

Bij ons kun je daarom ongeacht je TV-abonnement altijd genieten van de volgende Interactieve TV-voordelen.

Live pauzeren

Moet je middenin die spannende film toch écht even een plaspauze maken? Of word je gebeld en moet je je telefoon even opnemen? Met Interactieve TV hoef je dan niets van de film te missen. Je kunt namelijk op elk moment een uitzending pauzeren. En zodra je weer klaar bent om verder te kijken, druk je op je afstandsbediening gewoon op play. Net als met een dvd!

Begin Gemist

Wij weten het zeker: ook jij vergeet vást weleens dat je lievelingsprogramma op tv is. Niet dat er dan een man overboord is, hoor. En al helemaal niet met Interactieve TV, want hiermee heb je Begin Gemist! Deze functie kun je gebruiken als je later inschakelt op een programma. In het keuzemenu kun je de uitzending dan opnieuw laten beginnen. Zo mis je dus écht niets!

TV Gemist

Is er eventjes niets op tv? Met TV Gemist ongetwijfeld wel. Met TV Gemist kun je gratis on-demand een programma terugkijken als deze op tv is geweest. Dit kan tot zeven dagen na de uitzending en is voor een groot deel van de zenders van Online.nl beschikbaar. Hieronder zitten onder andere NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Net5, Veronica en RTL 8. De populairste zenders dus! Zijn de reguliere uitzendingen niets aan, maar herinner je je nog dat leuke programma dat je een paar dagen terug niet kon kijken? Met TV Gemist houdt niets je meer tegen.

100 uur opnemen

Ter aanvulling op TV Gemist biedt Interactieve TV van Online.nl een extra voordeel: opnemen! Hiermee kun je programma’s opnemen en deze terugkijken wanneer je wilt. Ook ná zeven dagen na de uitzending, want opnames blijven wel 365 dagen bewaard! In totaal kun je voor honderd uur aan tv opnemen. Ruim genoeg!

Het nieuwe tv-kijken

Steeds meer mensen kijken interactief televisie. De baas zijn over je tv-gids, dat is voor veel mensen reden genoeg het te nemen. En je kunt het ook nog eens gebruiken via de Interactieve TV app voor je smartphone of tablet. Bij Online.nl heb je altijd Interactieve TV, ongeacht je zenderpakket. Daarom zijn wij wel benieuwd: wat is jouw favoriete Interactieve TV-optie?

  • Programma pauzeren
  • Begin Gemist
  • TV Gemist
  • Opnemen

Welke Interactieve TV-functie gebruik jij het meeste?

  • Opnemen (41%, 22 Stemmen)
  • TV Gemist (30%, 16 Stemmen)
  • Begin Gemist (20%, 11 Stemmen)
  • Programma pauzeren (9%, 5 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 38

Laden ... Laden ...