Film streamen met ons extra grote on demand-aanbod
Terug naar de blog

Film streamen met ons extra grote on demand-aanbod

23/07/2020 Interactieve TV Kijktips
Vanuit je eigen luie stoel de beste films streamen, wie wil dat nu niet? Ook de befaamde ‘thuisbioscoop’ is onderdeel van het complete pakket van Online.nl. Met Video on Demand van Online.nl kijk je de beste films van Paramount en Warner Bros. Hiermee heb je keuze uit 100 topfilms. Lees hier hoe het werkt én wat het filmaanbod is.

Zo kun je films streamen bij Online.nl

Met Interactieve TV van Online.nl kun je films streamen via het interactieve tv-menu. Ga hiervoor in het menu naar Films & Series. Wil je de laatste blockbusters uit Hollywood kijken? Goed nieuws! De beste titels van Paramount en Warner Brothers kun je kijken met Interactieve TV van Online.nl. Deze films kosten tussen de €2,99 en €5,99.

On demand films streamen? Een greep uit ons fantastische aanbod!

Ons on demand-aanbod van films die je kunt streamen bestaat uit honderd topfilms. De keuze is dus reuze. Daarom zetten we een paar van de mooiste titels in het zonnetje.

Harry Potter-films streamen

Harry Potter-films streamen? Dat kan! Wij hebben ze namelijk allemaal. Van de acht originele Harry Potter-films tot de twee films uit de Fantastic Beasts-reeks. Die laatste reeks speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. Onder andere een jonge Albus Perkamentus komt voorbij, net als de geheimzinnige, kwaadaardige Gellert Grindelwald.

Alle Mission Impossible-films

Nóg zo’n fantastische filmreeks die je in z’n geheel kunt streamen: Mission Impossible! Hierin is Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) de hoofdpersoon. Hij is geheim agent in dienst van de Impossible Mission Force (IMF). Elke film wordt ‘ie opgezadeld met de onmogelijkste opdrachten en raakt hij verwikkeld in allerlei complotten. Stuk voor stuk heerlijke actiefilms op de mooiste locaties. Zo is de Burj Khalifa-scène in Mission Impossible: Ghost Protocol op honderden meters hoogte fantastisch.

A Star is Born

Zin in een film met mooie muziek en een flink portie romantiek én drama? Dan zit je goed met A Star is Born. In deze film is Jack (gespeeld door Bradley Cooper) een gearriveerde, aan alcohol verslaafde zanger. Op een dag ontmoet hij zangtalent Ally (gespeeld door Lady Gaga). Ze gaan samen optreden en de uitgebluste, depressieve Jack leeft helemaal op. Tot Ally succesvoller dan hem begint te worden. De twee wonnen een Oscar voor de titelsong van de film: Shallow.

Joker

De Joker staat bekend als de aartsrivaal van superheld Batman. Maar hoe is de Joker zo geworden als ‘ie is? Dat ga je zien in deze indrukwekkende film. Hoofdrolspeler Joaquin Phoenix won voor zijn rol de Oscar voor beste acteur. Hij speelt Arthur Fleck, een komiek met mentale problemen die zich onbegrepen voelt. Langzamerhand verandert hij in een duister alterego… De film staat op dit moment op de 57e plaats van de beroemde IMDB top 250 van beste films ooit. Zin in nog meer Joker? The Dark Night zit ook in ons aanbod. De acteur die in deze film de Joker speelde, Heath Ledger, ontving postuum een Oscar voor zijn rol.

The Matrix

Liefhebbers van sciencefiction kijken reikhalzend uit naar 2022. Dan komt namelijk een nieuwe Matrix-film uit. Met opnieuw Keanu Reeves in de rol van Neo en Carri-Ann Moss als Trinity. Nu alvast genieten van deze personages? Dat kan, want alle drie The Matrix-films zijn bij ons te zien. Genieten geblazen als je van indrukwekkende vechtscènes en een goed verhaal houdt.

Films kijken bij Online.nl

Je kunt de beste films kijken bij Online.nl. Dit kan zowel via Interactieve TV als met de Canal Digitaal TV App. Ideaal als je een lange reis voor de boeg hebt en je de nieuwste, beste films wilt streamen! Wel goed om te weten: je kunt de films alleen kopen via het Interactieve TV-menu, maar daarna kun je ze wel bekijken via de app!

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot