category label Wist je dat... Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Hou je van compleet? Dan krijg je compleet!

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Het meest complete pakket voor de beste prijs: dat is waar je met het Alles-in-1 pakket van Online.nl op aan kunt. Wat dat betreft is het net een supergoed all you can eat-restaurant: je betaalt een vast laag bedrag en in ruil daarvoor mag je alles gebruiken: internet, tv en bellen. Hou je van compleet? Dan krijg je compleet!

Dit is Alles-in-1 van Online.nl

Heb jij onze nieuwe radiocommercial al gehoord? Dan weet je het al: Alles-in-1 van Online.nl is internet, tv en bellen voor een superscherpe prijs. De eerste zes maanden betaal je voor een pakket met 100 Mb/s maar €32,50 per maand. Daarna kost het slechts €42,50 per maand. Maar wat kun je dan precies verwachten? Heel wat!

Het snelst mogelijke internet op jouw adres

Vergeet de keuzestress die je hebt als je moet kiezen tussen verschillende internetsnelheden. Ons Alles-in-1-abonnement is net een gepimpte auto met alles erop en eraan. Zo krijg je als je voor 100 Mb/s kiest altijd het snelst mogelijke internet op jouw adres. En nee: hier betaal je geen cent extra voor. Krijgt de internetkabel bij jou in de wijk een upgrade van KPN? Dan doen wij niet moeilijk. We voeren de internetsnelheid dan gratis voor je op. Net als die gepimpte auto waar we het net al over hadden. Zo surf je altijd als de brandweer over het internet!

Gratis FOX Sports 1, 2 en 3

Alles-in-1 à la een fantastisch all-inclusive resort? Wij regelen het voor je. Zo kijk je bij ons altijd live naar de Eredivisie. Je ontvangt namelijk gratis FOX Sports 1, 2 en 3. Niet alleen in de eerste maanden, maar daarna natuurlijk ook. Zo mis je geen enkele wedstrijd meer van je favoriete club. Ook niet als de wedstrijd niet op het hoofdkanaal, FOX Sports 1, wordt uitgezonden.

Extra veel tv-zenders

Een zenderpakket als een super de luxe vakantieresort met wel 60 glijbanen. Met televisie van Online.nl zit je gebakken. Naast de premium FOX Sports-zenders met Eredivisie-voetbal ontvang je namelijk extra veel andere tv-zenders in het basispakket. In totaal? 72 stuks! Naast de reguliere zenders van de NPO, RTL en SBS zijn dat ook een heleboel themazenders. Zo is er altijd wel iets leuks op tv te zien. Denk bijvoorbeeld aan mooie films op Film Europe of de nieuwste hits op MTV Brand New.

Gratis de app én al zijn functies gebruiken

In een restaurant is het all you can eat, bij Online.nl is het all you can use. Daar hoort natuurlijk ook het gebruik van de Interactieve TV App bij. Hiermee kijk je via de TV Gemist-functie programma’s tot zeven dagen later terug. Schakel je per ongeluk later in? Dan kun je de uitzending opnieuw laten beginnen met Begin Gemist. Zo kun je de wedstrijd vanaf de aftrap bekijken. Programma opnemen? Is ook gewoon mogelijk. Natuurlijk kun je met de app ook overal in de EU tv kijken. Ideaal voor als je onderweg in de trein naar je werk Zondag met Lubach wil terugkijken of op vakantie die spannende film wil kijken.

Het mag duidelijk zijn: Hou van je compleet? Dan krijg je compleet! Sla jij ook snel je slag?