3 tips: een buitenbioscoop in je eigen tuin
Terug naar de blog

3 tips: een buitenbioscoop in je eigen tuin

03/07/2018 Kijktips

Wat is er op een zwoele zomeravond nu gezelliger dan met z’n allen een film kijken in de tuin? Allemaal in een luie zitzak, lekkere snacks erbij, genoeg te drinken… en een filmklassieker op het scherm! Van zo’n zomerse filmavond wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten. Met deze drie handige tips wordt jouw buitenbioscoop gegarandeerd een succes.

1. Een buitenbioscoop is niets zonder wifi-signaal

Ja hoor. Zijn jullie nét allemaal neergeploft op een comfortabel kleed, is je wifi-signaal te zwak om in de tuin Online.nl Films te kijken. Voor de perfecte zomerse filmavond moet je je router eerst zomerproof maken. Hoe? Door je router op een centrale plek te zetten in huis, waarmee je ook in de tuin wifi-bereik haalt. Misschien moet je een repeater aanschaffen. Dit is een apparaatje dat je ergens tussen je buitenbioscoop en je router in een stopcontact plugt. Vanaf hier zendt de repeater het wifi-signaal door, waarmee je de tuin makkelijk haalt. Kost een paar tientjes maar dan ben je wel klaar!

2. De buitenbioscoop checklist

Leuk die router, maar wat mag je nog meer echt niet vergeten als je je vrienden uitnodigt in jouw buitenbioscoop? Afvinken maar!

De apparatuur

- Het Grote Scherm! Hiervoor gebruik je natuurlijk je tv, of je kunt de film projecteren op een wit doek of de muur - Het beste geluid… probeer speakers aan beide kanten van de tuin te zetten, zodat iedereen een surround-sound-ervaring heeft. Geen gezeur met de buren? Dan nodig je die toch ook gewoon uit? - Gezellige verlichting - Genoeg verlengsnoeren

Zo is het kijkcomfort compleet

- Zitzakken - Hangmatten - Bankjes - Groot kleed met kussens - Dekentjes voor als het afkoelt

De versnaperingen!

- Chips - Popcorn - Borrelnootjes - Lekkere drankjes

3. Welke films kijk je deze zomer?

Bij Online.nl Films vind je een groot aanbod van gratis Europese filmhuisfilms. Onlangs bespraken we drie van de beste films uit het on-demand aanbod. Zit hier niets voor jullie bij? Dan vind jij in ons video on-demand-aanbod vast de perfecte film voor je perfecte buitenbioscoop! Is het slecht weer? Dan maak jij gewoon van je huiskamer een bioscoop. We kennen allemaal de onvoorspelbare Nederlandse zomers ;-). Hoe ziet jouw perfecte zomerse bioscoopavond eruit?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot