Bekijk wat er op jouw adres beschikbaar is


Gefeliciteerd!

Online.nl is beschikbaar op 1339SW 49 . Begin hieronder snel met het samenstellen van jouw pakket!

Het meest complete pakket

Bij Online.nl krijg je altijd het meest complete pakket. Of je nou kiest voor Internet, Internet en TV of Alles-in-1. Wij bieden je de hoogst mogelijke snelheid en standaard meer dan 80 tv-zenders, Opnemen, Pauzeren en TV Gemist én FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 in je basis tv-pakket. Hulp nodig? Bel 088 0038500

Internet

?

Met Internet van Online.nl maak je gebruik van het supersnelle en betrouwbare DSL of glasvezelnetwerk van KPN en Caiway. Bovendien krijg je met Maximaal Internet altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbezorgd surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 200Mb/s, up en down! En natuurlijk krijg je van ons gratis een wifi modem in bruikleen.

Standaard internet van Online:

Jouw maximale internetsnelheid is 36 Mb/s down en 5Mb/s up. Wij bieden je altijd de maximale snelheid aan die op je adres beschikbaar is. Wat betekent dit en wat mag ik van mijn internetsnelheid verwachten?

Toelichting:

Op jouw adres kun je straks gebruikmaken van een verwachte maximale internetsnelheid van 23 Mb/s down en 2Mb/s up. Deze snelheid hangt af van de afstand van je woning ten opzichte van de wijkcentrale en het soort kabels dat in je wijk is gebruikt. Om hier het optimale uit te halen bieden we je altijd het pakket met de hoogst mogelijke snelheid die op jouw adres beschikbaar is.

Het is mogelijk dat de maximale snelheid niet altijd wordt behaald. Naast de maximale snelheid geldt daarom een normaliter beschikbare internetsnelheid van 85% van de maximale snelheid en een minimale snelheid van 40% van de maximale snelheid. Dit geldt zowel voor de up- als download-snelheid. Meer informatie over hoe het precies met snelheden zit, vind je op www.online.nl/internet/snelheden

Glasvezel internet van Online:

Jouw maximale internetsnelheid is 200 Mb/s down en 200Mb/s up. Wij bieden je altijd de maximale snelheid aan die op je adres beschikbaar is. Wat betekent dit en wat mag ik van mijn internetsnelheid verwachten?

Televisie

Standaard internet van Online:
Standaard internet van Online:

Premium zenderpakketten:

Standaard internet van Online:

Bellen

?

Als Bellen onderdeel is van je Online.nl pakket, bel je al goedkoop. Maar het kan nog goedkoper. Kies je voor één of meerdere Bellen-bundels, dan bel je voor nul cent per minuut. Zo heb je een compleet en voordelig pakket.

Bellen met Online.nl
Extra Belbundels

Jouw prijsoverzicht:

Jouw pakket:

Maximaal Internet

€ 11,50

Pakketkorting

€ 11,50

Canal Digitaal TV met Basis HD

€ 11,50

Additional costs

VOD January

€ 11,50

Total:

€ 37,90

Waarom bestellen bij Online.nl
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis installatie garantie
  • Klantenservice 7 dagen per week geopend
  • De betrouwbaarheid van het KPN netwerk, voor een lage prijs